De ideale vloerbekleding in iedere kamer

Om een nieuwe vloer te laten leggen of om uw kamers een volledig andere uitstraling te geven met ook schilderwerken, vertrouwt u op de vloerwerken van Dries Jonckers. De vakman uit Diest komt langs op uw werven in Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen voor het leggen van diverse soorten en types van vloerbekleding.

Grondige voorbereiding

Weet u welke vloer waar moeten komen? Of heeft u nog graag het advies van de firma? Vraag het gerust zodat u de perfecte keuze voor uw interieur maakt. Het voordeel is dat u meerdere types van vloerbekleding kan laten leggen met één aannemer. Vloertegels, vast tapijt, vinyl en laminaat. U kan steeds terecht bij één vast aanspreekpunt.

Kies uw vloer

Dries Jonckers geeft u alle informatie om vlot te vloeren zodat u uw gewenst resultaat kan bereiken. Ontdek gerust enkele referenties om na te gaan welke mogelijkheden u heeft. Het bedrijf legt op die manier zeer nauwkeurige vloerbekledingen als:

  •  laminaat 
  •  vinyl
  •  vloertegels
  •  kamerbreed tapijt, ook op moeilijke plaatsen zoals de bovenste verdieping

Nauwkeurige afwerking

Bij het leggen van uw vloerbekleding in regio Diest geniet u van dezelfde afwerkingskwaliteit als bij het uitvoeren van uw schilder- en behangwerken. Bij aanvang van de plaatsing wordt steeds nagegaan of de ondergrond mooi egaal is voor een toegankelijke vloer. Na de plaatsing zet de zaak in op een zeer gedetailleerde afwerking.

Contact

Kies vandaag nog uw nieuw type van vloer zodat Dries Jonckers het materiaal op een perfecte manier bij u komt leggen. U beschikt snel over een toekomstgerichte vloer waar u nog lang plezier aan zal beleven.

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0476 79 07 32
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0837.127.420

Maak een afspraak

De zaakvoerder komt graag vrijblijvend bij u langs om naar uw wensen te luisteren en de benodigde metingen te verrichten.

[email protected]
Statiestraat 59, 3290 Diest

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken voor een huisbezoek, een bezoek aan uw winkel of bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen.