Zet uw nieuwe woonstijl in de verf met uw raamdecoratie

Na het uitgebreid vernieuwen van een kamer of een gehele woning zorgt u voor de finale afwerking met het plaatsen van een nieuwe raamdecoratie. In Diest vraagt u dit aan Dries Jonckers. In samenwerking met de Pand 55 wordt de firma uw partner om een totaalaanpak te realiseren voor uw renovatie.

Ramen decoreren

Uiteraard kan Pand 55 ook inschakelen om alleen uw raamdecoratie te vervangen. Ook bij deze opdracht ontvangt u alle advies om de beste selectie te maken. De nieuwe gordijnen zullen prachtig bij de kleuren van uw muren, plafonds, vloerbekleding en meubelen passen. U kan trouwens kiezen uit verschillende soorten van decoratie.

Klassieke tot moderne stijlen

Door aan de slag te gaan met verschillende modellen en kleuren werkt Pand 55 bij u diverse stijlen uit. Van een klassiek over een landelijk tot een strak modern interieur, het kan met uiteenlopende types van raamdecoratie uitgewerkt worden. Zo heeft u de keuze uit een brede variatie aan rol- en vouwgordijnen. Ieder systeem zal tot in de kleinste details worden opgehangen.

Flexibele aannemer

Om het interieur van uw woning en appartement, ook bij een nieuwbouw, deels of helemaal een nieuw elan te geven, heeft u dus genoeg aan één aannemer. Dries Jonckers uit Diest werkt samen met Pand 55 uw plannen of dromen van begin tot einde helemaal uit. U treft een handige combinatie van schilder- en behangwerken met het leggen van vloeren.

Contact

Voel u direct goed bij uw vernieuwd interieur en telefoneer in de eerste plaats naar Dries Jonckers. De Vlaams-Brabantse firma levert kwaliteit vanaf het eerste advies tot en met de laatste afwerking.

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0476 79 07 32
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0837.127.420

Maak een afspraak

De zaakvoerder komt graag vrijblijvend bij u langs om naar uw wensen te luisteren en de benodigde metingen te verrichten.

[email protected]
Statiestraat 59, 3290 Diest

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken voor een huisbezoek, een bezoek aan uw winkel of bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen.