Duurzame schilderwerken met kwaliteitsverf

Bij het aanstellen van uw schilder moet u kunnen vertrouwen op de geleverde kwaliteit. U wenst duurzame schilderwerken waar u lang kan van genieten. Een afspraak maken met Dries Jonckers is dan een goede zet. Het bedrijf uit Diest schildert zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde van uw gebouwen.

Particulieren & bedrijven

Op deze nauwkeurige schilderingen mogen zowel particulieren als bedrijven rekenen. U kiest voor kwaliteit bij de algemene schilderwerken in Diest en omstreken maar uw vakman kan nog veel meer. Hij beheerst decoratieve schilderwerken die bijvoorbeeld van pas komen in de inkomhal van uw kantoor of in de toekomstige babykamer. Een andere optie is het schilderen combineren met behangwerken om de warme en gezellige sfeer in uw kamers te benadrukken.

Kwaliteitsverf

Dries Jonckers levert u bij kleine en grote projecten kwaliteit en een hoge afwerkingsgraad. Dit is mogelijk door de brede expertise maar ook door het gebruik van kwaliteitsverf. Er wordt enkel gewerkt met betrouwbare merken zoals Sigma, Trimetal en Mathys. Bijna alle gekozen verven zijn ook watergedragen. Bij iedere klus wordt de ondergrond helemaal in orde gemaakt voor een strak resultaat 

Kleine en grote schilderwerken

De Vlaams-Brabantse firma staat doorlopend garant voor een gedetailleerde werken. Of het nu om kleine schilderingen gaat zoals het lakken van ramen en deuren of het verven van kasten en dakgoten, of grote ingrepen zoals een volledig huis schilderen. Dankzij het gebruik van een veilige hoogtewerker worden ook hoge gebouwen in uw gekozen kleuren gezet.

Contact

Wees tevreden na het schilderen van uw kamers en gehele gebouwen na de inbreng van Dries Jonckers. Bekijk alvast enkele recente referenties terwijl het bedrijf een gratis prijsofferte voor u opmaakt. Vraag ze vandaag nog aan en krijg eveneens vrijblijvend advies over uw project.

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0476 79 07 32
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0837.127.420

Maak een afspraak

De zaakvoerder komt graag vrijblijvend bij u langs om naar uw wensen te luisteren en de benodigde metingen te verrichten.

[email protected]
Statiestraat 59, 3290 Diest

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken voor een huisbezoek, een bezoek aan uw winkel of bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen.