Creëer aangename kamer met behangwerken van Dries Jonckers

Kiest u tijdens de verbouwingen of bij het afwerken van uw nieuwbouw voor schilder- of behangwerken? Of denkt u aan een combinatie van de twee? Reken in deze situaties op het stijladvies van Dries Jonckers die ook meteen vakkundig komt behangen of schilderen. Net als tijdens de schilderwerken wordt er enkel gebruik gemaakt van stevig kwaliteitspapier.

Uiteenlopend papier

Niet alleen de kleur is belangrijk bij het kiezen van behang. Ook het type van papier maakt een groot verschil in het uiteindelijke resultaat. U heeft onder andere de keuze uit fotobehang, glasvezelbehang, verstevigend en isolerend vliesbehang en papier waarover u later kan schilderen. Gelukkig kan uw vakman uit Diest met alle soorten van papier aan de slag gaan.

Iedere stijl

Een moderne uitstraling, een landelijke look of eerder een klassieke stijl, met Dries Jonckers kan u alle mogelijke stijlen in uw woning, handelszaak en kantoor realiseren. Hij doet dit in overleg bij professionele schilder- en behangwerken. In Diest en ruime omgeving worden uiteraard de kinderen niet vergeten. Met tekeningbehang zoals van Cars of Mega Mindy worden hun slaap- en speelkamer een echt paradijs.

Totaaladvies

Uw aannemer doet meer dan alleen komen behangen, schilderen of vloerbekleding leggen. Hij biedt u een totaaladvies aan waarbij uw volledig gebouw als één geheel ingericht zal worden. Door de samenwerking met ervaren kleurconsulenten kiest u makkelijk de juiste verf en behang om uw plannen uit te werken. Dit geldt eveneens voor de keuze van uw raamdecoratie.

Contact

Regel een afspraak met Dries Jonckers voor de inrichting van uw nieuwbouw of renovatieproject. U zal zich vanaf het eerste moment na de werken helemaal thuis voelen. Aan geslaagde referenties heeft de firma zeker geen gebrek.

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0476 79 07 32
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0837.127.420

Maak een afspraak

De zaakvoerder komt graag vrijblijvend bij u langs om naar uw wensen te luisteren en de benodigde metingen te verrichten.

[email protected]
Statiestraat 59, 3290 Diest

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken voor een huisbezoek, een bezoek aan uw winkel of bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen.