Raamdecoratie in alle stijlen

Dries Jonckers - Diest - Raamdecoratie

Dries Jonckers zet graag de puntjes op de i en biedt professionele hulp aan voor uw raamdecoratie in Diest en omgeving, zodat de inrichting van uw woning van A tot Z dezelfde stijl uitademt. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie, dit zowel bij nieuwbouw als voor een renovatieproject.

Rolgordijnen en vouwgordijnen

Bij ons hebt u een ruime keuze aan rolgordijnen en vouwgordijnen in verschillende modellen, stijlen en kleuren. U vindt dus beslist raamdecoratie die perfect past bij uw behangpapier of geschilderde muren. Bovendien kunt u bij ons ook zeker zijn van een professionele plaatsing met oog voor detail. Verder voeren wij zowel kleine als grote (bv. in combinatie met schilder- of behangwerken) werken uit in woningen en appartementen. Bij onze referenties kunt u alvast wat inspiratie opdoen.

Contacteer ons snel

Hebt u vragen over onze raamdecoratie, wenst u meer informatie of wilt u een gratis prijsofferte aanvragen? Neem dan contact op met Schilderwerken Dries Jonckers in Diest via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.