Schilderwerken Dries Jonckers in Diest: uw vakman met drie generaties ervaring

Op zoek naar een ervaren vakman? Dan bent u bij zelfwerkend patroon Dries Jonckers, uw vakman in Diest, aan het juiste adres voor schilderwerken, behangwerken, vloerbedekking, raamdecoratie  en  elektriciteitswerken.

Alle werken tot in detail

Wij beschikken over een enorme expertise om uw werken tot een goed einde te brengen en u bij te staan met deskundig advies. Daarnaast hechten wij ook erg veel belang aan een goede afwerking. Wij vertrekken dus niet voor alle werken tot in het detail uitgevoerd zijn. Ons werkterrein is Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen en eventueel ook de rest van Vlaanderen. Zaakvoerder Dries Jonckers erfde zijn passie voor het vak van zijn vader en grootvader en behoort ondertussen al tot de derde generatie vakmannen in de familie.

Neem contact met ons op

Neem een kijkje op onze website om meer te weten te komen over onze diensten. Bekijk zeker ook enkele van onze referenties! Als u daarna nog vragen hebt of meer informatie wenst, aarzel dan niet en neem contact op met Dries Jonckers, uw vakman in Diest, via de contactpagina. Indien u een prijsofferte wenst, kunnen wij die binnen de week gratis bezorgen!

Ontdek
onze realisaties

U weet pas perfect wat wij voor u kunnen betekenen als u onze eerdere realisaties even bekijkt. Daarom hebben wij een fotogalerij samengesteld.

info

Meesterlijke samenwerking !
Kortom échte vakmanschap....
Bart